torsdag 14. januar 2010

Sharia domstoler?

Det er noe fundamentalt feil når muslimer i Norge mener at Grønland i Oslo er mer muslimsk enn Marokko.
Folk med muslimsk bakgrunn som bor eller oppholder seg i bydelen Grønland, blir tilsnakket og skjelt ut for upassende» oppførsel og feil klesstil.
Grønland er et flerkulturelt miljø hvor det blir mange som ikke liker homofile, og da bør de ikke holde hverandres hender.




Mohamed Sheik, som kjenner det somaliske miljøet godt, sier han er skremt over å observere stadig flere religiøse fanatikere. Han hevder følgende tre grupper utgjør kjernen av kontrollører: Unge skoletapere som søker til «kjellermoskeer», eldre som stritter imot utviklingen og vil beholde kontroll og noen høyt utdannede konservative ledere med stor makt.
- Mange ser ikke at det er disse ekstremistene som terroriserer andre, ikke storsamfunnet, som er vår største trussel, sier han.
–Mye burde kommet frem tidligere, men vi har vært for redde for å stigmatisere og svartmale, sier Bøhler, som også mener det er urovekkende at andelen som gifter seg på tvers av egen minoritet i flere grupper minker, ikke øker.

Grønland og Oslo, Det nye Kosovo?


Helt greit med mosker i vestlige land,men nåde deg hvis du er kristen i et muslimsk land.


-Du som er kristen skal ikke utøve din religion slik at en muslim kan se deg. Hvis du gjør det vil du bli pisket og fengslet. Hvis du blir tatt i et forsøk på å omvende en muslim til kristen tro, vil du bli henrettet.-
Skal Nato om ca 30 år jage etniske nordmenn ut av Oslo/østlandet fordi muslimene er blitt langt overtallige nordmennene ? Slik de gjorde med Serbia? Nato Bombet alle de større byene i 11 Uker.







I 1942 erklærte albanske ledere i Kosovo: “Vi må streve etter å oppnå etnisk rensing av Kosovo. Serbere bør sendes til konsentrasjonsleire i Albania, og Serbiske bosettere må utryddes”.
De muslimske kosovo-albanerne lot seg aldri integrere, de brukte sitt eget språk, omgikk sine egne og dannet egne muslimske skoler.






Politikken de vestlige land i dag fører, er med til å støtte kravene til muslimske minoriteter på bekostning av den opprinnelige befolkningen.

Noen viktige punkter i sharia lovgivningen:

Til den muslimske mann:
  1. Du skal vende deg mot Mekka og be fem ganger hver dag.
  2. Hvis det er tid for bønn og du gjør noe annet, vil du bli pisket.
  3. Alle menn skal ha skjegg. Den riktige lengde på skjegget er minst en knyttneve under haken. Hvis du ikke overholder dette påbudet vil du bli pisket.
  4. Alle gutter skal gå med kalott. Gutter fra første til sjette klasse skal ha svart kalott. Gutter over sjette klasse skal ha hvit kalott. Alle gutter skal være kledd i islamske klær.
  5. Sang er forbudt.
  6. Pardans er forbudt.
  7. Kortspill, sjakk, hasardspill og drageflyging er forbudt.
  8. Å skrive bøker, lage film og male bilder er forbudt.
  9. Hvis du holder papegøyer vil du bli pisket. Fuglene blir drept.
  10. Hvis du stjeler vil hånden din bli hugget av ved håndleddet. Hvis du stjeler en gang til vil foten din bli hugget av.
  11. Alle guttebarn skal omskjæres.
  12. Du som er kristen skal ikke utøve din religion slik at en muslim kan se deg. Hvis du gjør det vil du bli pisket og fengslet. Hvis du blir tatt i et forsøk på å omvende en muslim til kristen tro, vil du bli henrettet.
Sharia Hvis du er kvinne gjelder følgende regler:







  1. Du skal holde deg i ditt hjem. Det sømmer seg ikke for kvinner å gå formålsløst ute. Hvis du går ut, skal du være i følge med en maharam, en mannlig slektning.
  2. Hvis du blir tatt alene på gaten, vil du bli pisket og sendt hjem.
  3. Du skal ikke under noen omstendigheter vise ansiktet ditt. Du skal dekke deg med burka når du går ute. Hvis du ikke gjør det, vil du bli alvorlig straffet.
  4. Kosmetikk er forbudt.
  5. Smykker er forbudt.
  6. Du skal ikke kle deg i iøynefallende klær. Gå med hijab – da er du en ren kvinne og kan ikke bli voldtatt. Selv hendene skal ikke være utildekket.
  7. Du skal ikke snakke uten å være snakket til.
  8. Du skal ikke ha øyekontakt med menn.
  9. Du skal ikke le på offentlige steder. Hvis du gjør det vil du bli pisket.
  10. Du skal ikke lakkere neglene dine. Hvis du gjør det vil du miste en finger.
  11. Det er forbudt for jenter å bli undervist. Alle skoler som underviser jenter, skal stenges umiddelbart.
  12. Det er forbudt for kvinner å arbeide.
  13. Hvis du blir funnet skyldig i ekteskapsbrudd, vil du bli drept ved steining.
  14. Skilsmisse kan du få i norsk rett, men den er ikke gyldig uten islamsk bekreftelse.
  15. Lytt, lytt nøye og adlyd. Allāhu Akbar

regjeringen.no/offisiele politikk om integering
PS: Prossesen mot Geert Wilders





Wilders er snart en død mand  

Videoer:
http://www.vgtv.no/?id=27936





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar