fredag 8. januar 2010

Rasende reaksjoner fra Balkan


Minst tre kirker i Malaysia er satt i brann av radikale muslimer
Den første kampen mot den islamske bølgen fant sted. 28. juni 1389 samlet 40 000 serbere seg til kampe mot 120 000 tyrkere.
Samtlig serbere ble drept på Kosovo-sletten.
28.juni 1389 var begynnelsen på en flere århundre lang muslimsk okkupasjon av store deler av Balkan. I hundrevis av år herjet de tyrkiske innvandrerne blant den lokale befolkningen som ikke var villig til å akseptere Allah.
I 1942 erklærte albanske ledere i Kosovo: “Vi må streve etter å oppnå etnisk rensing av Kosovo. Serbere bør sendes til konsentrasjonsleire i Albania, og Serbiske bosettere må utryddes”.
De muslimske kosovo-albanerne lot seg aldri integrere, de brukte sitt eget språk, omgikk sine egne og dannet egne muslimske skoler.

Det allierte Nato tvang Jugoslavia til å gi Kosovo autonomi. Så Serberne nektet å akseptere NATOs krav som gikk ut på å la Albanierne overta kontrollen over Kosovo.
NATOs sjef general. W. Clarc uttalte til Milosevic: “Du sier at Kosovo er like verdifullt for deg som ditt hode. Da skal du miste ditt hode”.
Etter det bombet NATO alle større byer i elleve uker.
Åpner det for en muslimsk revolusjon i Europa? (Blod på tann)
Nå er det ikke lenger sverd og krig, men nei til integrering og en befolkningsøkning som sakte og sikkert vil øke styrken til Muslimene i Europa.
Politikken de vestlige land i dag fører, er med til å støtte kravene til muslimske minoriteter på bekostning av den opprinnelige befolkningen.
Albanerne, som utgjør omlag 94%, krevde full selvstendighet, mens serberne, som er i mindretall, ville at Kosovo fortsatt skal være en del av Serbia.

I Dag er Kosovo 94 %Albanere. 2 % Serbere . 1,5 % Bosnjaker og gorani. 1 % Ramani. 1,5 %Tyrkisk.

Kan det sammenlignes med framtidens Norge?http://veggavisen.wordpress.com/2009/04/04/124/


200 millioner kristne blir forfulgt i muslimske land.



Pakistan: – Seks kristne, heriblandt fire kvinner, ble lørdag 2/8-09 brent levende under sammenstøt med muslimer i en by i det sentrale del av Pakistan lørdag.

Irak: Etter ett utbrudd av vold og trusler mot Iraks kristne i oktober i fjor(2008) året rømte 12.000 personer, eller ca. 2 000 familier.

Eritrea: I løpet av 2006 ble. 2078 mennesker arrestert på grunn sin tro.



Kristne Forfølges i palestinia

IRAQ CHURCH ATTACK




Samme film i full lengde:


1 kommentar:

  1. JAJA.. hadde det vært en GRUNN til å publisere..


    annet enn å provosere med vilje.. så hadde jeg støtta aftenposten..

    men akkurrat nå støtter jeg muslimene.. AFTENPOSTEN og alle de avisene gjør det kun for å provosere.. med vilje.. konstant..

    OG da må dem også ta konsekvensene av det.. ikek bare late som ingenting .. når SHIT HITS THE FAN!

    SvarSlett