tirsdag 19. januar 2010

16.000 blir voldtatt eller forsøkt voldtatt hvert år i Norge

Signalementet av en mann som ikke er etnisk norsk.
Er det virkelig noen som kan tenke seg hvor ille det er for alle de kvinnene som blir utsatt for voldtekt og gruppevoldtekt er?
25.01.2008  Et sted mellom 8.000 – 16.000 blir voldtatt eller forsøkt voldtatt hvert år i Norge
Hvor mange av de voldtatte kvinnene må gå sykemeldte hvert år på grunn av frykt og Posttraumatisk stresslidelse etter voldtekt?
60 prosent på Stortinget mener det er for lett å bli sykemeldt
VG 19.01.2010 Politiet i Ålesund jager nå en mann av antatt utenlandsk opprinnelse
VG 10.05.2009 kvinner, alle i 20-årene, ble overfalt av en ukjent gjerningsmann i Ålesund søndag natt


Natt til søndag 11. oktober 2009 ble en kvinne i midten av 20 årene dradd inn i et smug i Ålesund sentrum og utsatt for grov vold og voldtektsforsøk av 2 ukjente menn i o Løvenvoldsgata 2. Kvinnen beskriver gjerningsmennene som Tyrkere eler Afganske, de er rundt 30 år.


- To unge jenter var på veg hjem, ble angrepet av en gjeng utlendinger i undergangen. Den ene kvinnen kom seg unna, mens den andre skal ha blitt utsatt for grov vold av flere menn.
Aspøya
I mai 2009 ble tre kvinner utsatt for vold, overfall og overgrep på Aspøya i Ålesund. I tillegg meldte en 20 år gammel kvinne en voldtekt i Brogata i Ålesund natt til 4. oktober.

Samtlige 41 anmeldte overfallsvoldtekter i Oslo de siste tre årene er ifølge politiet begått av ikke-vestlige innvandrere.

2 kommentarer:

  1. Nå får faktisk folk våkne snart. Vi bør nå begynne med å stoppe innvandringen fra disse muslimske landene for godt!! Sosialistene har styrt lenge nok i dette molbolandet. De sier det er bare noen få som er kriminelle og overgripere, men jeg mener det ligger latent i alle muslimske menn. Send faenskapen tilbake der de kommer fra en gang for alle!!

    SvarSlett
  2. Send lillaskjerf-fjollene først!

    SvarSlett